Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj 2i byt vo výbornej lokalite KE-Juh

Interné ID: P019ZUGB3
Obec: Košice-Juh
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
125 000 €

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária Vám so súhlasom majiteľa ponúka na predaj skvelú investičnú príležitosť vo forme 2izbového bytu v pôvodnom stave na Rastislavovej ulici v Košiciach. Byt sa nachádza na štvrtom poschodí v rekonštruovanom tehlovom bytovom dome bez výťahu a dispozične pozostáva z predsiene, kúpeľne s oddelenou toaletou, kuchyne a dvoch nepriechodných izieb, pričom z obývacej miestnosti je výstup na balkón. Byt je v pôvodnom, ale obyvateľnom stave, pričom v ňom prebehli menšie úpravy, ktoré zahŕňajú výmenu okien a čiastočnú renováciu kúpeľne a toalety.

Lokalita v ktorej sa nehnuteľnosť nachádza poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a vytvára skvelé podmienky či už na trvalé bývanie alebo ako investícia do nehnuteľnosti určenej na prenájom.  

Cena ponúkanej nehnuteľnosti je 125000,- a zahŕňa všetky poplatky spojené s predajom a prepisom nehnuteľnosti na nového vlastníka.

Verím, že Vás naša ponuka zaujala a poteciál tochto bytu nebude dlho čakať na jeho plné využitie. Osobnú obhliadku si radi dohodneme či už telefonicky alebo mailom.

Na spoluprácu sa teší

Ing. Zuzana Gmucová

zuzana.gmucova@megarealitka.sk

+421 907464456

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
52 m2
Zastavaná plocha:
52 m2
Podlahová plocha:
52 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Pozícia:
posledné poschodie
Poschodie:
4
Celková plocha:
52 m2
Počet balkónov:
1
Pivnica plocha:
2 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti