Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRIPRAVUJEME DO PONUKY - Na predaj priestranný 2i byt na Hlavnej ul. v Košiciach

Interné ID: P150ALKB2
Ulica: Hlavná
Obec: Košice-Staré Mesto
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
254 900 €
vrátane provízie pre RK

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária Vám ponúka na predaj výnimočnú nehnuteľnosť - priestranný 2 izbový byt priamo v centre mesta Košice, na Hlavnej ulici.

Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza v historickom bytovom dome neďaleko Národného divadla v Košiciach. Bytový dom disponuje vlastným dvorom s možnosťou parkovania pre vlastníkov jednostlivých bytov.

Okná bytu sú orientované do dvora bytového domu, vďaka čomu poskytuje vlastníkovi napriek svojej lokalite tiché a pokojné bývanie.

Nehnuteľnosť je umiestnená na prvom pschodí a vstup do bytu vedie cez klasickú pavlač, ktorá je súčasťou predávanej nehnuteľnosti.

Aj keď sa jedná o dispozične 2 izbový byt, tak svojou štedrou rozlohou 67 m2 poskytne svojim budúcim majiteľom dostatok priestoru.

Dispozične je prakticky riešený, ani jedna z obytných miestností nie je priechodná. Pri vstupe z pavlače sa dostávame do vstupnej chodby, v ktorej sa súčastne nachádza i vstup do kúpeľne. Následne sa v ľavo nachádza samostatná obytná miestnosť, toho času využívaná ako obývačka a v pravo sa dostaneme do kuchyne, z ktorej vedie vstup do druhej obytnej miestnosti - spálne.

Vďaka svojej dispozícii zaručuje svojim obyvateľom tento byt dostatok súkromia.

Okrem klasickej staromestskej pavlače byt disponuje aj nádhernými klenbovými stropmi a drevenými oknami, vďaka čomu doslova dýcha históriou.

Nehnuteľnosť je ideálna pre klienta, ktorý dokáže oceniť hodnotu bývania v historickom centre, prípadne i ako investícia na prenájom.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutá i odmena pre sprostredkovateľa, kompletný právny servis - vyhotovenie kúpnej zmluvy advokátom a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri.

  • V prípade ak plánujete financovať kúpu nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru, naši špecialisti Vám radi pomôžu a poradia.
  • Ak plánujete kúpu nehnuteľnosti financovať prostriedkami z predaja Vašej nehnuteľnosti, veľmi radi Vám pomôžeme i s týmto úkonom.

Ak Vás ponúkaná nehnuteľnosť zaujala, neváhajte nás kontaktovať ešte dnes.

Fotografie ponúkanej nehnuteľnosti zverejníme už čoskoro.

KONTAKT:

  • Bc. Alena KIMLEROVÁ
  • 0911 034 189
  • alena.kimlerova@megarealitka.sk

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
67 m2
Zastavaná plocha:
67 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
67 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti