Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na PREDAJ garáž s pozemkom v Snine

Interné ID: P022ANSG
Ulica: Gagarinova
Obec: Snina
Okres: Snina
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Garáže a parkovacie miesta
25 000 €

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária Humenné vám exkluzívne ponúka na predaj priestrannú GARÁŽ s pozemkom na Gagarinovej ulici v Snine. Veľkosť celého pozemku je 209 m2.

Garáž je veľká, má zavedenú elektriku, oddelenú vymurovanú miestnosť slúžiacu ako odkladací priestor. Šikovný majster si tam určite príde na svoje. 

Za garážou sa nachádza pozemok o veľkosti cca 120 m2. Aj tu sa núkajú rôzne možnosti na využitia. Viete tam sadiť, postaviť si altánok či bazén, grilovať, jednoducho je to na vás. 

V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté: sprostredkovateľská provízia, kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. V prípade záujmu vám bezplatne poradíme s financovaním a poistením nehnuteľnosti

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte:

Andrea Stankova
0904 351 196
andrea.stankova@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
209 m2
Zastavaná plocha:
209 m2
Stav:
pôvodný stav
Celková plocha:
209 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti