Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj Rodinný dom v obci Kochanovce

Interné ID: P092DATD
Ulica: Kochanovce
Obec: Humenné
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
107 900 €

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária Humenné ponúka na predaj dom v obci Kochanovce, 5 min. autom do centra mesta Humenné.

Dom sa nachádza na konci tichej uličky, pod lesom a je pripravený na rekonštrukciu. Má ideálne dispozičné riešenie. Na prízemí sa nachádza garáž s priamym vstupom do domu, 1 izba, veľka kuchňa s komorou, kúpeľňa s WC, pivnica, ďalšia komora a východ na pozemok. Pod schodiskom je zaujimavo riešený úložný priestor. Na poschodí sú tri priestanné izby s nádhernými výhľadmi a zasklenný balkón. Možnosť vytvorenia ďalšej kúpeľne na poschodí. Pri dome je veľká krytá terasa s prístupom z vonku.

Výhodou je skvelá poloha v ramci obce, dostupnosť vlakom i busom, v obci je škôlka i obchod. Možnosť dokúpiť susedný pozemok.

V prípade ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať, veľmi rada Vás budem sprevádzať obhliadkou ponúkanej nehnuteľnosti.

Ing. Dana Typčuk,
0908361847
dana.typcuk@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
752 m2
Úžitková plocha:
752 m2
Zastavaná plocha:
102 m2
Stav:
pôvodný stav
Celková plocha:
752 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Mojím hlavným cieľom je profesionálna práca s ľudským prístupom, tak aby som dokázala každému pomôcť pri kúpe či predaji nehnuteľnosti, pričom spokojnosť klienta je u mňa na prvom mieste.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti