Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj pozemok - záhradka s dobrým prístupom v z.o. Poniklec Humenné

Interné ID: P076MIHO
Ulica: Poniklec
Obec: Humenné
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Záhrada
Iné:
5 000 €

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária ponúka na predaj pozemok v záhradkárskej osade Poniklec.

Oplotená a udržiavaná záhradka má rozlohu 315 m2. Na pozemku sú vysadené ovocné stromy, ktoré sú v dobrej kondícií. Drevený sklad náradia nachádzajúci sa na pozemku poskytuje dostatok priestoru na uloženie potrebných vecí. K pozemku vedie spevnená cesta v dobrom stave, teda k záhradke je dobrý prístup aj osobným autom. V tesnej blízkosti je plocha, na ktorej je možné auto parkovať. Tento pozemok môže byť teda vhodným miesto aj na výstavbu chatky. V susedstve sú chaty pripojené na elektrickú sieť, preto je možné si tiež zriadiť elektrickú prípojku. Voda na polievanie je zabezpečená zbieraním ďaždovej vody do dvoch IBC kontajnerov.

Máte už svoj kúsok zeme, napr. na zahradkárčenie, či oddych? Ak nie, možno táto záhradka bude to pravé!

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmlúv, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a v neposlednom rade aj hypotekárny servis.

Miroslav Harvan
+421 907 349 101
miroslav.harvan@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
315 m2
Typ zeme:
svahovitá
Teritórium:
Extravilán
Šírka pozemku:
13 m
Dĺžka pozemku:
24 m
Celková plocha:
315 m2
Orientácia:
západ

Pozrieť na mape

Maklér

Teším sa zo spokojnosti druhých. Robil som a robím všetko preto, aby som spokojných ľudí vo svojom okolí mal čo najviac, či už v súkromnom alebo pracovnom živote.
... a táto práca mi na to dáva milión príležitostí!

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti