Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj chata v RO Domaša - Nová Kelča, exkluzívne.

Interné ID: P070MIHCH
Ulica: Nová Kelča
Obec: Nová Kelča
Okres: Vranov nad Topľou
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
75 000 €
Rozumnej dohode sa nebránime!

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária ponúka na predaj chatu v rekreačnej oblasti Domaša - Nová Kelča.

Rekreačná chata je postavená na pozemku o rozlohe cca 600 m2, na ktorý je vynikajúci prístup aj osobným autom. 131 m2 je vo vlastníctve majiteľa, zvyšok je možné časom aj odkúpiť. Pozemok je rovinatý, slnečný, upravený. Poteší aj výhľad na vodnú plochu. Chata je juhozápadne orientovaná. Prvé podlažie je murované, horné montované a zakrytá je sedlovou plechovou strechou. Dvojpodlažná chata je v udržiavanom stave, okamžite užívateľná. Dispozične pozostavá zo zádveria so sedením, kuchyne, jedálne, kúpeľne s toaletou a obývacej izby s kozubom a schodiskom na horné podlažie. Na hornom podlaží sú 2 veľké izby na spanie, chodba a úložný priestor. Napr. pri aktuálnom zariadení je možné na chate ubytovať aj 10 ľudí. Nehnuteľnosť je napojená na elektrickú sieť, vodovod a aj kanalizáciu. Momentálne je vykurovanie zabezpečené tuhým palivom v kozube. O ohrev vody sa stará elektrický zásobníkový ohrievač situovaný v kúpeľni. Dodatočným zdrojom vody je aj studňa na pozemku. Vonkajšie zakryté sedenie a otvorené ohnisko ponúkajú možnosť využiť potenciál lokality a pozemku na maximum. Menší skladovací priestor pivničného charakteru si tiež našiel využitie. Na pozemku sú už vysadené okrasné stromy, kríky a rastliny, o ktoré je príkladne starané. 

RO Nová Kelča bola a určite aj bude veľmi obľúbená. Nasvedčuje tomu aj výstavba nových chát, či rekonštrukcie pôvodných. Ponúka rekreačné aktivity spojené s vodou, rybárčenie, možnosti pešej turistiky, či výlety autom po okolí. V okolí obce sa nachádza aj zopár minerálnych prameňov, najznámeším je kyselka (nazývaná Šťavica) v upravenom parčíku pred vstupom do obce. RO Domaša  sa postupne zveľaďuje, čomu nasvedčuje napr. aj tento projekt: https://www.domasacity.sk/sk/uvod/clanok/zastupitelstvo-psk-schvalilo-klucovy-projekt-pre-domasu--nadvazuju-na-neho-desiatky-dalsich .

Rodinná či firemná chatka, alebo chatka na prenájom? Je len na novom majiteľovi, ako s ňou naloží. Predáva sa plne zariadená, čiže aj zajtra si ju už môžete začať užívať.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmlúv, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a v neposlednom rade aj hypotekárny servis.

Miroslav Harvan
+421 907 349 101
miroslav.harvan@megarealitka.sk

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
131 m2
Typ zeme:
prevažne rovná
Teritórium:
Extravilán
Úžitková plocha:
94 m2
Zastavaná plocha:
47 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
4
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Celková plocha:
600 m2
Orientácia:
juhozápad
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Satelit:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Teším sa zo spokojnosti druhých. Robil som a robím všetko preto, aby som spokojných ľudí vo svojom okolí mal čo najviac, či už v súkromnom alebo pracovnom živote.
... a táto práca mi na to dáva milión príležitostí!

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti