Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Exkluzívne na prenájom 2 izbový byt v Humennom

Interné ID: N036DATB2
Ulica: Ševčenkova
Mestská časť: Sídlisko II
Obec: Humenné
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
430 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária MEGA ponúka exkluzívne na prenájom  2 izbový byt na ulici Ševčenkovej (sídlisko II) v Humennom. Bytový dom sa nachádza pár krokov od centra mesta, v okolí s plnou občianskou vybavenosťou (pár metrov Billa, základná a materská škola, vlaková stanica,  autobusová zastávka, tržnica). Orientácia bytového domu je juh-sever.

Byt o rozlohe 53 msa nachádza na 1. poschodí (nie prízemie) v tehlovom bytovom dome bez výťahu. Pozostáva z dvoch priestranných izieb + balkón, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. Pri rekonštrukcii bytu boli vymenené okná, podlahy, interiérové dvere, nová sanita a obklady v kúpeľni a WC, kuchynská linka. Nehnuteľnosť sa prenajíma bez nábytku, k dispozícii sú chladnička s mrazničkou, plynový sporák. Voľný je k 1.10.2024.

Výška nájomného je 430 €/mesiac vrátane energií. Pri podpise zmluvy je potrebné uhradiť: nájomné na aktuálny mesiac + depozit vo výške mesačného nájomného (vracia sa nájomníkovi po ukončení nájmu) + províziu realitnej kancelárii. 

V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať, veľmi radi Vás budeme sprevádzať obhliadkou ponúkanej nehnuteľnosti.

Ing. Dana Typčuk,
0908361847
dana.typcuk@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
53 m2
Úžitková plocha:
53 m2
Poschodie:
1
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
2

Pozrieť na mape

Maklér

Mojím hlavným cieľom je profesionálna práca s ľudským prístupom, tak aby som dokázala každému pomôcť pri kúpe či predaji nehnuteľnosti, pričom spokojnosť klienta je u mňa na prvom mieste.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti