Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj zrekonštruovaný 4 izbový byt, Košice - Kpt. Jaroša

Interné ID: P147ALKB4
Ulica: Kpt.Jaroša
Obec: Košice-Dargovských hrdinov
Okres: Košice III
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
205 990 €
vrátane provízie pre RK

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária Vám predstavuje výnimočnú nehnuteľnosť - kompletne a vkusne zrekonštruovaný 4 izbový byt na predaj v Košiciach, na sídlisku Dargovských hrdinov.

Ponúkaná nehnteľnosť sa nachádza na 8/8 poschodí v zateplenom bytovom dome na ulici Kpt. Jaroša.

Bytový dom prešiel cca pred 8 rokmi rekonštrukciou, ktorá zahŕňala zateplenie bytového domu, renováciu výťahu, výmenu stupačiek a samozrejme i rekonštrukciu strechy.

Samotný byt má rozlohu 80 m2 a je prakticky dispozične riešený.  Pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety, kuchyne a disponuje 4 izbami, z čoho tri sú samostatné a nepriechodné spálne plus štvrtá priestranná obývačka. Z jednej spálne vedie výstup na loggiu s nádherným výhľadom.

V byte prebehla v roku 2020 kompletná a kvalitná rekonštrukcia, ktorá zahŕňala:

  • nové podlahy - v celom byte vyrovnané liatou podlahou a následne bola spravená dlažba v kombinácii s plávajúcou podlahou.
  • vyrovnané stropy
  • nová elektroinštalácia
  • nové vodovodné a odpadové potrubie
  • bezpečnostné dvere
  • nové interiérové dvere
  • výmena radiátorov vrátane ventilov - nainštalované digitálne termohlavice (možnosť individuálne regulovať teplotu)
  • inštalácia klimatizácie s ovládaním cez WIFI
  • v kuchyni nádherná na mieru vyrobená kuchynská linka s priestorom pre práčku, chladničku s mrazničkou, umývačku riadu, mikrovlnnú rúru a kombinovaný sporák

V byte sa nachádza množstvo odkladacieho priestoru v podobe vstavaných skríň. Nehnuteľnosť je slnečná, vzdušná a pôsobí príjemným dojmom. 

K bytu okrem loggie prislúcha i pivnica.

Občianska vybavenosť v okolí je bohatá. Nachádza sa tu materská škola, základná škola, potraviny, zastávka MHD a všetko čo pre pohodlný život v meste potrebujete.

Cena za nehnuteľnosť je kompletná, bez skrytých poplatkov a zahŕňa i odmenu pre sprostredkovateľa. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, vyhotovenie kúpnej zmluvy advokátom a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri.

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať, veľmi radi si s Vami dohodnem obhliadku a veríme, že Vás nehnuteľnosť osobne osloví ešte viac.

KONTAKT:

  • Bc. Alena KIMLEROVÁ
  • 0911 034 189
  • alena.kimlerova@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
80 m2
Zastavaná plocha:
80 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
8
Celková plocha:
80 m2
Internet:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti