Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj budova v obci Jalová

Interné ID: P089DATO
Ulica: Jalová
Obec: Jalová
Okres: Snina
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
23 000 €

Popis nehnuteľnosti

Mega realitná kancelária Humenné ponúka exkluzívne na predaj budovu bývalých potravín v obci Jalová. Jedná sa o malú budovu v pôvodnom, ktorá stojí na pozemku o rozlohe 433 m2. Vnútro budovy je momentálne predelené na dve samostatné jednotky, z ktorých každá má vlastný predný a zadný vstup. V prednej časti sú veľké výkladné okná.
Na pozemok je pohodlný vstup autom priamo z hlavnej cesty.

Budova, aj keď v pôvodnom stave, je ideálna na rekonštrukciu, kde si nový majiteľ môže vytvoriť svoj vlastný priestor pre oddych v lone prírody.

Obec Jalová, s počtom obyvateľov cca 63, je vyhľadávanou lokalitou pre chalupárčenie. Je to koncová obec s množstvo krásnych výhľadov, turistických trás alebo novovybudovná cyklotrasa okolo vodnej nádrže Starina.

V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať, veľmi radi Vás budeme sprevádzať obhliadkou ponúkanej nehnuteľnosti.

Ing. Dana Typčuk,
0908361847
dana.typcuk@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
433 m2
Úžitková plocha:
433 m2
Zastavaná plocha:
433 m2
Stav:
pôvodný stav
Celková plocha:
433 m2
Inžinierske siete:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Kanalizácia - na pozemku - žumpa:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Mojím hlavným cieľom je profesionálna práca s ľudským prístupom, tak aby som dokázala každému pomôcť pri kúpe či predaji nehnuteľnosti, pričom spokojnosť klienta je u mňa na prvom mieste.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti