Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENÁJOM lukratívneho priestoru "Rybárik" v meste Humenné

Interné ID: N035DATO
Ulica: Třebíčska
Mestská časť: Sídlisko III
Obec: Humenné
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Komerčný objekt
1 100 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Mega realitná kancelária Humenné exkluzívne ponúka do nájmu priestor v srdci Sídliska III v meste Humenné pri rieke Laborec, známy ako „Rybárik“.

Tento priestor o rozlohe 220 m2 je členený na hlavný prevádzkový priestor s barom, salónik s prístupom na terasu, miestnosť pre personál s WC, WC pre zákazníkov(muži, ženy), 2 skladové priestory s vlastným vstupom a zázemie s kuchynkou. Je možné využívať aj veľkú vonkajšiu plochu pred hlavným vstupom. Časť tejto plochy je zastrešená a uzamykateľná.

Cena nájmu je 1100€/mes. bez DPH, záloha za energie cca 500€/mes. podľa typu budúcej prevádzky. Voľné od 10/2024.

Priestor je v súčasnosti využívaný ako hostinec, avšak možnosti využitia sú takmer neobmedzené. Vzhľadom na VÝBORNÚ LOKALITU – priamo pri Laborci, dostupnosť pešo, bicyklom či autom je priestor ideálny na takmer akúkoľvek prevádzku.

Sidlisko III je NAJVÄČŠIE SÍDLISKO v meste Humenné a svojou pestrou skladbou obyvateľov – od deti, pracujúcich až po dôchodcov, zabezpečuje dobrú klientelu. Navyše pozdĺž celého sídliska a priamo popred „Rybárik“ vedie cyklochodník, ktorý je intenzívne využívaný verejnosťou. Pri objekte, je dostatok parkovacích miest. A aby toho nebolo málo, tento objekt už historicky patrí k Sídlisku III a je zapísaný v povedomí všetkých Humenčanov ako miesto oddychu, stretnutí a posedení pri pive.

Ďalšou veľkou VÝHODOU je MOŽNOSŤ STAVEBNÝCH ÚPRAV, alebo takisto rozdeliť priestor podľa potreby, čím môžu vzniknúť viaceré nájomné jednotky, alebo kancelárie.

Či už sa rozhodnete pokračovať v zabehnutom biznise, alebo vytvoriť niečo nové (reštauráciu, posilovňu, detské centrum...), Váš projekt je predurčený na úspech.

Pre viac informácii ma neváhajte kontaktovať:

Ing. Dana Typčuk,
0908361847
dana.typcuk@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
220 m2
Zastavaná plocha:
220 m2
Stav:
úplne prerobený
Verejné parkovanie:
áno
Sklad:
áno
Celková plocha:
220 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Internet:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Mojím hlavným cieľom je profesionálna práca s ľudským prístupom, tak aby som dokázala každému pomôcť pri kúpe či predaji nehnuteľnosti, pričom spokojnosť klienta je u mňa na prvom mieste.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti