Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDAJ POZEMKU v obci MODRA NAD CIROCHOU

Interné ID: P115MIPP
Obec: Modra nad Cirochou
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
Iné:
45 500 €

Popis nehnuteľnosti

POSTAVTE SI DOMOV SNOV: NÁDHERNÝ, SLNEČNÝ POZEMOK V POKOJNEJ ČASTI OBCE MODRA NAD CIROCHOU

MEGA realitná kancelária Vám EXKLUZÍVNE ponúka na PREDAJ POZEMOK v intraviláne obce MODRA NAD CIROCHOU, IDEÁLNY NA VÝSTAVBU RODINNÉHO DOMU S VEĽKOU ZÁHRADOU.
Pozemok má celkovú VÝMERU až 1548 m² a nachádza sa v kľudnej časti obce.

Tento pozemok predstavuje jedinečnú príležitosť na OKAMŽITÚ VÝSTAVBU vášho DOMU snov v nádhernom prostredí, kde sa príroda stretáva s pohodlím moderného bývania.
Využite túto šancu a vytvorte si domov, kde budete radi tráviť každý deň.

ZÁKLADNÉ PARAMETRE POZEMKU:
VÝMERA: 1548 m²
CENA: 29,40 €/m2
DRUH POZEMKU: Záhrada
ŠÍRKA pozemku pri vstupe od hlavnej cesty: 17 m
ŠÍRKA pozemku na konci pozemku: 15 m
DĹŽKA pozemku: cca 100 m
URČENIE: Výstavba rodinného domu
INŽINIERSKE SIETE: Obecná voda, kanalizácia, elektrina a plyn
TEREN: Rovinatý
OSTATNÉ INFORMÁCIE: ľavým krajom pozemku (cca 1,5 m od kraja pozemku) je vedený obecný vodovod. Bližšie info pri osobnom stretnutí
POZEMOK BEZ ŤARCHY

O OBCI MODRA NAD CIROCHOU:
Modra nad Cirochou je malebná obec nachádzajúca sa v okrese Humenné, v Prešovskom kraji. Táto obec je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojné a tiché prostredie pre život, no zároveň nechcú byť príliš ďaleko od väčších miest a ich infraštruktúry.
DOSTUPNOSŤ: Obec je dobre dostupná z mesta Humenné, ktoré je vzdialené len pár kilometrov. V obci sa nachádzajú základné služby a obchody, čo zabezpečuje komfortné bývanie.
PRÍRODA A OKOLIE: Okolie Modrej nad Cirochou ponúka krásne prírodné scenérie, ideálne na turistiku, cykloturistiku a oddych v prírode. Blízkosť rieky Cirocha dodáva obci jedinečný šarm a možnosti na relax pri vode.
KOMUNITA: Modra nad Cirochou je známa svojou priateľskou a súdržnou komunitou, ktorá víta nových obyvateľov s otvorenou náručou.

Táto ponuka predstavuje SKVELÚ PRÍLEŽITOSŤ na výstavbu vášho vysnívaného domova v tichom a príjemnom prostredí, s kompletnou vybavenosťou na dosah ruky.

Neváhajte ma kontaktovať pre ďalšie informácie a dohodnutie obhliadky!

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý aj kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. 

V prípade Vášho záujmu o kúpu tohto pozemku ma prosím kontaktujte:
Mgr. Miroslav Paulik
0917 300 465
miroslav.paulik@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1548 m2
Šírka pozemku:
17 m
Dĺžka pozemku:
98 m
Celková plocha:
1548 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Nájsť ľuďom tú správnu nehnuteľnosť je mojím poslaním už 15 rokov. Najskôr to bolo v rámci správy priemyselného parku a teraz je to v MEGA realitnej kancelárii. Pre zákazníkov sa snažím vždy robiť maximum, aby som sa im mohol kedykoľvek pozrieť  čestne do očí.

Úsmev a zodpovedná príprava je to, čo ma sprevádza celým pracovným životom. Mojou odmenou je poďakovanie spokojného zákazníka, ktoré ma vždy poteší.

Aj Vy môžete byť jedným z nich!

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti