Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Exkluzívne na predaj pozemok, Slanské Nové Mesto-Jozefova Pusta

Interné ID: P138ALKP
Ulica: Jozefova Pusta
Obec: Slanské Nové Mesto
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
Iné:
33 000 €
vrátane provízie pre RK

Popis nehnuteľnosti

Splňte si svoj sen o bývaní na samote. MEGA realitná kancelária Vám ponúka exkluzívne na predaj pozemok v nádhernej lokalite Jozefova Pusta, Slanské Nové Mesto, ktoré je od Košíc vzdialené cca 28 km.

Samotná lokalita, v ktorej sa ponúkaný pozemok nachádza - Jozefova Pusta je záhradkárska osada, ktorá spadá pod Slanské Nové Mesto a jedná sa o nádhernú, tichú lokalitu kde sa nachádzajú, záhrady, chaty, ale i celoročne obývané RD.

Ponúkaná parcela má rozlohu 1789 m2. Šírka je cca 18 m, dĺžka je cca 100 m.

K pozemku vedie obecná prístupová cesta. Cesta je nespevnená, kamenistá.

Na pozemku momentálne nie sú IS, je tam však možnosť napojenia na elektrinu, vodu je potrebné riešiť studňou, odpad žumpou.

Podľa územného plánu Slanského Nového Mesta  je parcela zaradená pod Polyfunkčné plochy bývania (RD) a rekreačných chalúp a Plochy pozemkov záhrad rodinných domov.

Na liste vlastníctva je vedená ako záhrada.

Ak hľadáte pozemok v tichej lokalite a preferujete bývanie v lone prírody tak táto lokalita Vás určite očarí. Nájdete tu dostatok súkromia, avšak s rýchlou dostupnosťou do mesta.

V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať ešte dnes, veľmi radi si s Vami dohodneme osobné stretnutie a ponúkaný pozemok Vám ukážeme.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa, kompletný právny servis, vyhotovenie dohody o rezervácii, vyhotovenie kúpnej zmluvy advokátom a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri.

 

KONTAKT:

  • Bc. Alena Kimlerová
  • 0911 034 189
  • alena.kimlerova@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1789 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Šírka pozemku:
18 m
Dĺžka pozemku:
100 m
Celková plocha:
1789 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti