Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj, miesto na relax, chatka neďaleko mesta Humenné!

Interné ID: P050MIHO
Ulica: ZO Poniklec
Obec: Ptičie
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Typ pozemku: Záhrady
Iné:
25 999 €
Znížená cena!

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária ponúka na predaj murovanú záhradnú chatku v záhradkárskej osade Poniklec.

Záhradná chatka je postavená na pozemku o celkovej rozlohe 474 m2, ku ktorému vedie spevnená cesta. Prístupná je osobným autom a parkovanie je možné pred pozemkom. Svahovitý pozemok je oplotený. Terén je upravený do kaskád spevnených betónovými múrikmi. Murovaná dvojpodlažná chata s podkrovím je v pôvodnom, ale udržiavanom stave. Pozostavá z kuchyne, skladu a pivnice v suteréne, dvoch izieb nad sebou, každá o rozlohe 12 m2 a balkónu. Ten je prepojený so zastrešeným priestorom za chatkou. Funkčná murovaná udiareň určite poteší. Nehnuteľnosť je napojená na elektrickú sieť. Vykurovať ju je možné elektricky, alebo tuhým palivom. V chatke sa nachádza aj toaleta. Voda je zabezpečená zberom zrážok do dvoch 1000 l nádrží. Záhradka je stále aktívne využívaná. Veľmi dobre sa tu darí napr. viniču. Užitok prinesú aj už rodiace ovocné stromy a kríky.

Ponúkaná nehnuteľnosť je ideálnym miestom na zahradkárčenie, či oddych s dostatkom súkromia.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmlúv, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a v neposlednom rade aj hypotekárny servis.

Miroslav Harvan
+421 907 349 101
miroslav.harvan@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
474 m2
Úžitková plocha:
40 m2
Plocha pozemku:
474 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
3
Plocha balkóna:
3.7 m2
Balkón:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
nie
Materiál:
Zmiešané
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Teším sa zo spokojnosti druhých. Robil som a robím všetko preto, aby som spokojných ľudí vo svojom okolí mal čo najviac, či už v súkromnom alebo pracovnom živote.
... a táto práca mi na to dáva milión príležitostí!

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti